Ik heb vaak de moed gehad om het anders te doen en plaatste mijzelf het liefst letterlijk in geheel ander perspectief. Mijn werkende leven heb ik een paar maal op stil gezet om maanden achtereen door moeilijke landen te zwerven. Wanneer ik in een volledig andere wereld was waarin niets lijkt op waar ik vandaan kom leerde ik veel over mezelf. Ook hoe gemakkelijk ik organisatie en cultuur systemen als vanzelfsprekend beschouwde. Wanneer je altijd hetzelfde doet vanuit een zelfde perspectief maak je ook vaak dezelfde fouten. Ik heb geleerd dat ik mag kiezen om het anders te doen en dat echte verandering niet zomaar komt.

Im mijn corporate ervaring heb ik veel mensen en organisaties begeleid in het leren. Ik heb vaak gezien dat mensen snel uit balans raken, in een burn out terechtkomen en geen grip meer hebben op emoties. Naast mijn werk als programma manager kreeg ik steeds meer de vraag of ik een aantal mensen wilde begeleiden, die worstelden met bijvoorbeeld een verslaving, burn out of psychisch sociale problemen.  In deze begeleiding combineerde ik mindfulness met ondersteuning op het maatschappelijke en sociale vlak. Dit gaf mij zoveel voldoening dat ik besloot om hier meer tijd aan te geven. Omdat ik nog steeds een passie heb voor de dynamiek en verhoudingen in organisaties ontwikkel en geef ik graag trainingen.  Ik ben op het punt in mijn leven dat ik mijn corporate-, en levenservaring, competenties en passie kan samenbrengen en dit heeft geresulteerd in Laif.  Mijn persoonlijke missie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat je grip kunt krijgen op emoties en stress. Hier wordt de wereld simpelweg mooier van.

Mijn programma’s helpen mens en organisaties te leren hoe je beter kan ontspannen en een gelukkiger mens wordt. Dit draagt bij aan duurzame inzetbaarheid en zorgt ook voor amplitie, wanneer je je niet alleen maar richt op mensen die uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen. Echt bijdragen aan positieve gezondheid voor iedereen.

Ook is het mogelijk om via een WMO budget in aanmerking te komen voor mijn begeleiding en je kunt mij ook voor een aantal privé sessies inhuren.

Of je nu een slaap of alcohol probleem hebt, directeur bent of werkloos, dik of dun…met emoties, stress of impactvolle levensgebeurtenissen krijgen we allemaal te maken. Wil je het anders aanpakken? Merk je dat alleen erover praten niet genoeg is?  Neem vrijblijvend contact op en maak gebruik van een kosteloze sessie van een uur.